Login


Register | Recover Password
 

Selamat Datang

Tags: , , ,

batch baru prop

Laman website berwajah baru yeay !!!!  (alhamdulillah… saya berjaya membangunkannya sendiri. Tahniah Nurul) Propertywarisan.com merupakan laman web persendirian saya yang dibangunkan untuk memberi kemudahan kepada bakal pembeli untuk mencari rumah dan juga bakal penjual yang ingin menjual rumah atau bakal pelabur yang ingin menambah koleksi hartanahnya. Sayalah perunding hartanah yang anda cari.

Nama saya Noruljannah Sabari , atau Nurul merupakan perunding hartanah yang bernaung di bawah RESCOM, Bangi. Saya berasal dari Johor dan menetap di Shah Alam. Bidang pelajaran saya pada masa dulu adalah Pengkomputeran dan mempunyai sijil Microsoft yang diiktiraf. Dan pada hari ini , saya adalah perunding hartanah yang tiada kena mengena dalam bidang komputer. Saya juga mempunyai kepakarann di dalam urusan jual beli hartanah dan juga sewaan hartanah.

Mengapa saya perlu laman sesawang ini. Ini kerana laman ini ditubuhkan untuk memberi maklumat berkaitan dengan bidang hartanah  , video, pautan dari laman sesawang  hartanah yang lain , yang pastinya berguna dan bermanfaat kepada pembaca . Dan yang paling utama sekali, saya ingin meletakkan senarai hartanah yang ingin di jual dan juga di sewa.

Jika anda merupakan salah seorang pemilik rumah atau pun ingin membeli rumah, sila berhubung dengan saya sama ada melalui email (ada borang di sediakan) atau pun telefon saya / whatsapp di nombor 012 2752164. Hanya yang benar-benar yang ingin berurusan dengan saya akan call saya.

 

Jumpa anda semua kepada bakal pelabur hartanah. Andalah yang saya cari Chow..

 

Ini ada saya.

real estate agent

 

 

 

 

 

Print

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Footer menu area. Create your footer menu in Appearance -> Menus